En del af 3x34 Transport

Privatflytning i København, på Sjælland, til Fyn & Jylland

Høj service til de bedste priser.

Altid professionelle flyttefolk og fair priser

Vores værdier bygger på høj kvalitet, god service og fair priser. Så vil du have et trygt flyttefirma til at stå for din privatflytning er du velkommen til at bestille din flytning hos os.

Ring til os i dag og lav en aftale på Tlf. +45 53 61 55 45

Vi har mange års erfaring med privatflytning og sikrer dig den bedst mulige behandler, så du og dit indbo er i trygge hænder. En privatflytning kan være et stort skridt og det kan ligeledes være en stress fyldt udfordring for mange mennesker.

Uanset hvor længe du har boet i din bolig, har du en tilknytning til stedet, som skal bevares. Derfor skal du sikre dig at du er bedst stillet, når flyttebilen ankommer til din adresse.

Vores team består af professionelle flyttefolk, der alle har flere års erfaring indenfor håndtering af flyttegods og transport. Alle medarbejdere er personligt godkendt og har fået oplæring i løfteteknik og håndtering af gods. Du kan derfor være sikker på at dit indbo bliver håndteret på den bedst mulige måde.

Fordele med at bestille en vogn med Bruun Andersen:

  • Vi er et pålideligt flyttefirma
  • Du vælger selv om du vil aftale timepris, eller forudbestemt flyttetilbud
  • Der gives altid høj service, uanset størrelsen på opgaven
  • Alle kunder er vigtige, da vi håber på at du ringer igen

Leder du efter et pålideligt team til at stå for din privatflytning af din bolig i Københavns eller omegn? Eller foretrækker du en vogn der blot kommer og henter og aflæser? Uanset hvad, så er du kommet til det rette flyttefirma, da vi tilbyder høj service til de bedste priser.

 Ring og lav en aftale nu

Close Menu